Skøjteleje

Skøjterne er et vigtigt redskab, når man dyrker kunstskøjteløb. Jo bedre dine skøjter er i forhold til dit niveau, jo hurtigere bliver du rigtig god!
Gode skøjter er faste i skaftet og har en rimelig god klinge.

Leje af skøjter
Du kan leje skøjter af klubben. Det koster 110 kr. pr. måned samt et depositum på 500 kr. En lejeaftale skal udfyldes og afleveres i klublokalet. Du skal også tilmelde og betale for skøjteleje og depositum via hjemmesiden - se mere under fanen "Nyt medlem" og herefter "Ind- og udmeldelse".

Derudover skal du altid bruge skøjtebeskyttere udenfor isen - disse skal man købe, når man lejer skøjter. Spørg i kiosken.

Køb af skøjter
Du kan også købe nye skøjter i klubben. Henvendelse i kiosken. Der er som regel gode, brugte skøjter til salg på opslagstavlen.

Slibning af skøjter
Skøjter – også lejede skøjter – skal slibes ca. 2 gange om året. Prisen for er kr. 80 pr. gang.
Er det ved at være tid til at dine skøjter skal slibes, så henvender du dig blot i kiosken.

OBS! Sørg for at dine skøjter er ordentligt bundet før du går på isen!
Så får du meget mere ud af træningen. Er du i tvivl om, hvordan de bindes bedst muligt? Så spørg en af de søde trænere, der altid står til rådighed.
Indlevering: torsdage og lørdage.