Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Skøjteleje

Skøjterne er et vigtigt redskab når man dyrker kunstskøjteløb. Jo bedre dine skøjter er i forhold til dit niveau, jo hurtigere bliver du rigtig god!
Gode skøjter er faste i skaftet, og har en rimelig god klinge.

Leje af skøjter:
Du kan leje skøjter af klubben. Det koster 110 kr. pr. måned samt et depositum på 500 kr. En lejeaftale skal udfyldes og afleveres i klublokalet.
Derudover skal du altid bruge skøjtebeskyttere udenfor isen - disse skal man købe, når man lejer skøjter. Spørg i kiosken.
Køb af skøjter:
Du kan også købe nye skøjter i klubben. Henvendelse i kiosken. Der er som regel gode, brugte skøjter til salg på opslagstavlen.

Slibning af skøjter:
Skøjter – også lejede skøjter – skal slibes ca. 2 gange om året. Prisen for er kr. 80 pr. gang.
Er det ved at være tid til at dine skøjter skal slibes, så henvender du dig blot i kiosken.

OBS! Sørg for at dine skøjter er ordentligt bundet før du går på isen!
Så får du meget mere ud af træningen. Er du i tvivl om hvordan de bindes bedst muligt? Så spørg en af de søde trænere, der altid står til rådighed.
Indlevering: Torsdage og Lørdage.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk