SKK-sponsorer

Det er attraktivt at være sponsor for SKK. Vores målgruppe omfatter aktive børn, unge og voksne/familier. Ud over klubbens egne medlemmer (cirka 170) vil man med eksempelvis en bannerreklame i skøjtehallen være synlig for minimum 50.000 københavnere årligt. Det skyldes, at hallen også benyttes af ishockeyklubben KSF, skoler, institutioner og øvrige borgere, der benytter isen i den offentlige istid. Dit navn/logo/firmanavn kan også opnå synlighed via klubbens hjemmeside (sk-kbh.dk) og vores Facebookside, der har daglige opdateringer.

Et godt formål

Som sponsor for SKK støtter du det frivillige foreningsliv til stor glæde for klubbens medlemmer. Vi er en klub for bredden, men vi er ambitiøse og en meget stor del af vores medlemmer konkurrerer i løbet af sæsonen i landsdækkende konkurrencer. En sponsoraftale med SKK er med til at signalere, at din virksomhed lægger vægt på sundhed, fællesskab, sammenhold, velvære og glæde.

Et sponsorat er med til at dække klubbens udgifter til eksempelvis: sociale arrangementer, udgifter relateret til konkurrencer, indkøb af sportsudstyr (herunder skøjter til udlejning), klubjakker m.v.

Læs mere i vores sponsorplan