Retningslinjer for patch og program

Når du kommer dertil, hvor du skal have lavet et program, vil din træner sige det til dig. Programmet bestilles via KlubModul under ”Event”. Her skal du bestille og betale for musik/programlægning samt tilkøbe det antal patchtimer, din træner vurderer er nødvendigt. En patchtime er en individuel træningstime, hvor der højst kan være dig og en anden løber pr. træner. Her vil du lære at løbe dit program. Din træner står for musik og koreografi, og du er velkommen til at komme med input.

Øvrige patch kan bookes og betales via KlubModul. Det skal dog være aftalt med træneren og betalt på forhånd. En patchtime kan for eksempel bruges til at finpudse teknikker eller som ekstratræning op til en konkurrence.