Om Skøjteklub København

Skøjteklub København (SKK) er en af landets ældste idrætsforeninger. Klubben har midlertidigt hjemme i en stor teltboble på Østre Gasværksgrunden, hvor klubbens medlemmer hver uge kommer ”for sjov, for motion og for medaljer”, som er klubbens motto. Fra 2020 kommer der en permanent skøjtehal på grunden.

I SKK er der plads til alle, der gerne vil lære at stå på skøjter, og som vil opleve den glæde, det er at være en del af et foreningsliv. Vi har dygtige trænere til skøjteløbere på alle niveauer, og vi lægger vægt på fællesskab og sammenhold gennem lærerige sportslige oplevelser. Ud over træning på is tilbyder vi off-ice-træning for alle medlemmer, der her kan træne spring, styrke og smidighed på sikker grund.

I løbet af året er det muligt for medlemmerne at deltage i en lang række forskellige konkurrencer og camps. Herudover arrangerer klubben en del sociale arrangementer som eksempelvis fastelavnsfest på is, Halloween, juleafslutning samt et storslået afslutningsshow.

Du kan læse meget mere om SKK i vores informationsfolder.