Prøvetimer

 
Vi tilbyder prøvetimer på skøjteskolen på torsdage og lørdage. Henvend dig i kiosken, hvor du også kan låne skøjter. Du behøver ikke kontakte klubben inden - du møder bare op! Har du spørgsmål, er du dog velkommen til at kontakte info@sk-kbh.dk. Bemærk, at der kan være et arrangement i klubben eller lignende, der gør, at prøvetimer enkelte gange er aflyst. Du kan holde dig orienteret via vores Facebook-side: https://www.facebook.com/skkbh/ OBS! Vi har pt. lukket for tilmelding på vores Store Skøjteskole samt voksenhold. Se nedenfor.
 
Voksne, der gerne vil have en prøvetime, kan møde op i voksenholdets træningstid om søndagen, det vil sige klokken 19.30-20.15. Pt. lukket for tilmelding, og der er ikke prøvetime.

Prøvetimer i forhold til alderstrin:

Torsdage
Lille skøjteskole op til 9 år: kl. 16.45-17.30
Store skøjteskole fra 9 år: kl. 17.30-18.15 Pt. lukket for tilmelding, og der er ikke prøvetime.
 
Lørdage

Lille skøjteskole op til 9 år: kl. 11.15-12.00
Store skøjteskole fra 9 år: kl. 12.00-12.45 Pt. lukket for tilmelding, og der er ikke prøvetime.

Hvis du vil have prøvetime på konkurrence- eller elitehold, så send en forespørgsel på info@sk-kbh.dk. Så vil en SKK-træner kontakte dig snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig! 
 

Kørselsvejledning til SKK

Kommer du/I ad Jagtvej eller Østerbrogade: Kør ned ad Strandboulevarden og sving til venstre ad Randersgade, derefter til højre ned ad Nyborggade. Sving til venstre ind på parkeringspladsen bag Østre Gasværk.Hold til venstre ved børnehaven. Herefter kan man se skøjtehallen J