Skøjteleje og vedligeholdelse

Leje af skøjter

 

Hvis du ikke har dine egne skøjter, kan du leje skøjter af klubben. Det koster kr. 110 pr. måned.

 

  • Lejede skøjter skal returneres, når du enten ikke ønsker at leje skøjter længere, eller du opsiger dit medlemskab i klubben.
  • Opsigelse af skøjteleje kan ske med en måneds varsel til den første i måneden. Skriv til info@sk-kbh.dk
  • Du betaler fuldt medlemskontingent, indtil skøjterne er blevet afleveret.
  • I tilfælde af at du mister dine lejede skøjter eller ikke afleverer dem, vil du blive faktureret 1.500 kr. for at dække klubbens tab.


Klik her for at tilmelde dig til skøjteleje:

➡Tilmeld nu

Når du har tilmeldt dig til skøjteleje, kan du kigge forbi kiosken i vores åbningstider for at få udleveret dine skøjter. Når du har fundet de rigtige skøjter, skal du skrive skøjtenummeret ind under din profil i Holdsport. Du bedes også købe skøjtebeskyttere, før du kan tage dine lejeskøjter med hjem.Sådan passer du på dine skøjter


Det er vigtigt at passe godt på sine skøjter. Det er derfor meget vigtigt at huske sine hårde skøjtebeskyttere, når man går rundt uden for isen. Efter træning skal klingerne tørres af, hvorefter de bløde skøjtebeskyttere kommes på. Skøjtebeskyttere kan købes i kiosken. 


Slibning af skøjter

Det er muligt at få sine skøjter slebet i SKK. Det koster 80 kroner, som betales via MobilePay, når du afleverer skøjterne i kiosken. Kiosken er typisk åben i skøjteskolens tid torsdag og lørdag (hvis der er frivillige til at bemande den).


Skøjterne vil sædvanligvis blive slebet i løbet af et par dage. Er de ikke slebet før din næste istid, lægger du dem bare op i kiosken igen.


Som alt andet i SKK er skøjteslibningen varetaget af frivillige kræfter. Kom derfor i god tid med dine skøjter, så du ikke er afhængig af at få det gjort fra dag til dag.


Lejede skøjter vil være slebet ved udlevering. 

Er du i tvivl om, hvorvidt dine skøjter trænger til at blive slebet, kan du spørge en træner. Hvor tit de skal slibes afhænger af, hvor tit løberen er på is.


Køb af skøjter

Du kan også købe nye skøjter i klubben. Henvendelse i kiosken. Der er som regel gode, brugte skøjter til salg på opslagstavlen.


OBS! Sørg for at dine skøjter er ordentligt bundet før du går på isen! Så får du meget mere ud af træningen. Er du i tvivl om, hvordan de bindes bedst muligt? Så spørg en af de søde trænere, der altid står til rådighed.